Junts podem fer grans coses

Podem ajudar-te en totes les fases que constitueixen el procés de creació d’un producte, des del seu disseny inicial fins la seva fabricació.

 • Disseny del producte

  Som gent tècnica i creativa. A l’hora de dissenyar un nou producte busquem solucions trencadores, enginyoses i innovadores, aprofondim en els requeriments tècnics amb rigor obtenim solucions estèticament agradables i funcionals.

 • Modelat 3D

  Utilitzem software de modelat tridimensional per ser capaços de gestionar l’alta complexitat geomètrica dels nostres projectes. Aquest fluxe de treball ens permet treballar amb precisió, assolir fites més ambiciones, minimitzar els errors i treballar de manera més eficient, més gratificant, més còmode, més segura i més divertida.

 • Generació de plànols

  De què et serveix un gran disseny si no ets capaç de comunicar-lo? El nostre fluxe de treball ens permet la generació de plànols d’una forma altament automatitzada a partir dels nostres models 3D, aquest sistema ens permet ser molt eficients en aquesta tasca i obtenir plànols d’un bon nivell tècnic i d’alta qualitat comunicativa.

 • Prototipatge

  Els nostres projectes mai es queden a l’ordinador, fabricar prototips ens permet entendre’ls amb més profunditat i ser capaços de revisar-los i millorar-los d’una manera molt àgil. Disposem d’un taller complet equipat amb maquinària de fabricació digital tals com impressores 3D, tall a làser i fresadores cnc amb les quals donem la benvinguda als nous productes al món real.

 • Fabricació

  Al nostre taller fabriquem objectes fets a mida i sèries curtes de productes molt diversos, a més som bons coneixedors dels diferents mètodes de producció per grans volums existents al mercat i et podem ajudar a accedir-hi.