• Client

    Soy&Soy

  • Any

    2015

  • Abast

    Tall de les plantilles per pintar la Plaça de St Miquel d’Olot

  • Descripció

    La remodelació de la plaça de St Miquel d’Olot, a càrrec del despatx d’arquitectura “un parell d’arquitectes” consisteix en una distribució de diferents formes al llarg de diferents elements de la plaça, inspirades en la simbología del ball pla de St Miquel.

    Per cada una de les formes de la plaça es van tallar diferents plantilles mitjançant control numèric per tal de facilitar l’aplicació de la pintura sobre cada superfície, la pintura va ser a càrrec de l’empresa Soy&Soy.

    La complexitat del projecte va residir en el disseny d’un conjunt de plantilles que facilitéssin l’aplicació de la pintura, considerant el seu pes, temps d’aplicació, temps d’assecat, repititivitat, aliniació, mides màximes de fabricació, etc.